Animonda Integra Protect Cat Intestinal
Animonda Integra Protect Cat Intestinal

Glutenvrij droogvoer voor katten met acute diarree en braken, voor verzachten van resorptiestoringen van de darm, ontstekingsremmende ingrediënten, verhoogd electrolytgehalte, met FOS & MOS.

Gewicht   

1,200 KG

€ 13,99
Prijs per 1,2 kilo

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Acute diarree en braken zijn typische symptomen voor ziekten van het maag-darmkanaal en treden zeer vaak op bij katten. Er zijn veel verschillende oorzaken voor deze symptomen. Voedselintolerantie, allergie, parasietenplaag maar ook psychische belasting zijn vaak de veroorzaker. Om het maag-darmsysteem te ontlasten is omstelling op een licht verteerbaar en goed verdraagbaar voer noodzakelijk.

Animonda Integra Protect Intestinal is uitstekend geschikt om acute resorptiestoringen van de darm te verzachten. De receptuur bevat kwalitatief hoogwaardig eiwit voor de dekking van de eiwitbehoefte, rijst en mais fungeren als uiterst goed verteerbare, glutenvrije koolhydraatbronnen. Mede door een matig gereduceerd vetgehalte wordt het spijsverteringssysteem ontlast. Het electrolytgehalte (natrium en kalium) is verhoogd en compenseert door de symptomen veroorzaakte verliezen. FOS & MOS (fructooligosaccharide, mannan-oligosaccharide) bevorderen essentieel de balans van goede en pathologische darmbacteriën en beinvloeden direct en indirect de gezondheid van het spijsverteringssysteem. Ze hebben een preventieve werking tegen diarree en aan infectueus gerelateerde spijsverteringsziekten. Met speciale aandelen aan mineraalstoffen wordt het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen tegengegaan, dat door vochtverlies is verhoogd.

De producteigenschappen in één oogopslag:
  • Compleetvoer voor katten met acute diaree en/of braken
  • Dieetvoer voor verzachting van acute resorptiestoringen
  • Hoogwaardig eiwit: licht verteerbare kip voor dekking van de eiwitbehoefte
  • Voor een goede verdraagbaarheid en lichte verteerbaarheid
  • Verhoogd electrolyt-gehalte: compenseert de door de symptomen ontstane verliezen aan natrium en calcium
  • Prophylaxe tegen de vorming van blaasstenen: speciale mineraalstoffen werken struviet- en calciumoxalaatstenen tegen
  • FOS: fructoligosaccharide, helpt preventief tegen de verspreiding van pathologische bacteriën in de darm en bevordert de vorming van goede darmbacteriën, beschermt de darmslijmhuid
  • MOS: mannan-oligosacchariden bevorderen de balans van de aanwezige bacteriën in de darm, preventieve werking tegen diarree en infecties gerelateerd aan de spijsvertering
  • Zalmolie: voor een gezonde huid en een glanzende vacht
  • Zonder suiker, soja of kunstmatige additieven

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Merk droogvoer
Animonda
Leeftijd hond/ kat
Alle leeftijden
Type brokken
Veterinaire dieet voeding
Kenmerken droogvoer
Glutenvrij
Smaak
Kip
Aandoening
Spijsvertering
Gewicht
1,2 kilo
Prijs
€10 tot €20

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.