Animonda Integra Protect Cat Nieren
Animonda Integra Protect Cat Nieren

Droogvoer voor katten met nierziekten zoals nierinsufficiëntie, gereduceerd eiwit- & fosforgehalte voor ontlasting van de nieren, graanvrij, hoogwaardig eiwit, met zalmolie & Yucca schidigera.

Gewicht   

1,200 KG

€ 13,99
Prijs per 1,2 kilo

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Onvoldoende werking van de nieren en nierziekten kan bij katten veel oorzaken hebben. Vaak gaat het om een volgziekte maar ook voedseloorzaak of erfelijkheid kan daartoe leiden. Om de nieren te ontlasten en niet verder te beschadigen, dient op een voer te worden omgesteld, dat op de speciale eisen van katten met nierinsufficiëntie is afgestemd.

Animonda Integra Protect Adult nieren is holistisch droogvoer, dat op deze specifieke eisen van katten met nierziekten is afgestemd en kan helpen de nieren te ontlasten. Kenmerkend voor deze nierziekten is een verminderd uitscheidingsvermogen o.a. van fosfor. Ook kunnen bepaalde eindproducten van de eiwitstofwisseling slechts moeilijk via de nieren worden uitgescheiden. Daarom werd het eiwit- en fosforgehalte bij dit voer gereduceerd. De receptuur is compleet graanvrij, zodat ook katten met graan- en glutenintolerantie van dit voer profiteren kunnen. Als koolhydraatbron werd licht verteerbare en voedzame aardappel toegevoegd. Zalmolie zorgt bovendien voor een gezonde huid en een glanzende vacht, Yucca schidigera bevordert tevens de spijsvertering en ondersteunt bovendien de celbescherming op natuurlijke wijze.

De producteigenschappen in één oogopslag:
  • Compleetvoer voor katten met nierziekten/nierinsufficiëntie
  • Dieetvoer voor ontlasting van de nieren
  • Gereduceerd eiwit- en fosforgehalte: omdat het uitscheidingsvermogen van fosfor en het eindproduct van de eiwitstofwisseling verminderd is
  • Kwalitatief hoogwaardig eiwit: voor een goede verzorging van de eiwitbehoefte bij gereduceerd eiwitgehalte
  • Graanvrij: ook voor katten met graan- en glutenintolerantie geschikt
  • Zalmolie: voor een gezonde huid en glanzende vacht
  • Yucca schidigera: reduceert ontlastingsgeurtjes, werkt prebiotisch op de sijsvertering en ondersteunt de celbescherming
  • Zonder suiker, soja of kunstmatige additieven

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Merk droogvoer
Animonda
Leeftijd hond/ kat
Alle leeftijden
Type brokken
Veterinaire dieet voeding
Kenmerken droogvoer
Glutenvrij
Smaak
Kip
Aandoening
Nieren
Gewicht
1,2 kilo
Prijs
€10 tot €20

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Meest bekeken producten
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.