carnis_kitten
Carnis Kitten 1 kg
Carnis Kitten Kattenbrok is een smakelijke natuurlijke brok voor kittens van alle rassen op basis van gevogelte.

Gewicht   

1,000 KG

€ 9,99
€ 7,99
Prijs per 1 kilo

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kittens hebben een goede en gezonde basis nodig voor hun verdere leven. Carnis Kitten Kattenbrok geeft ze deze basis.

 

Product informatie:

  • Complete voeding voor kittens
  • Op basis van kip en kalkoen
  • Toegevoegde taurine
  • Rijk aan omega-3 vetzuren
  • Vrij van synthetische toevoegingen
  • Nederlands product

 

Complete voeding voor kittens

Kittens hebben een goede basis nodig voor hun lange leven. Carnis Kitten Kattenbrok geeft ze deze basis. Deze smakelijk brok bevat alles voor een goede start. Zo bevat deze brok behalve kip en kalkoen ook nog diverse soorten groenten en fruit. Verder is deze aangevuld met de nodige vitamines en mineralen. Kortom, alles voor een goede start.

 

Op basis van kip en kalkoen

Carnis Kitten Kattenbrok bevat spiervlees en organen van kippen en kalkoenen. Deze kippen en kalkoenen zijn afkomstig uit Nederlandse pluimveehouderijen. Omdat het van Nederlandse bodem komt, is kwaliteit gewaarborgd. Het vlees en de organen worden vermalen en naderhand samen met de andere bestanddelen verwerkt in de kattenbrok.

 

Toegevoegde taurine

Katten hebben taurine nodig. Echter, katten kunnen zelf geen taurine aanmaken. Daarom wordt in de kattenbrokken van Carnis extra taurine toegevoegd. In het wild levende katachtigen halen taurine onder andere uit hun prooidieren. Het is onder andere belangrijk voor de spieren, de ogen en het zenuwstelsel. Door extra taurine toe te voegen aan de brok krijgt de kat de dagelijkse benodigde taurine binnen.

 

Rijk aan omega-3 vetzuren

Carnis Kitten Kattenbrok bevat de nodige omega-3 vetzuren EPA en DHA. Dit zijn onverzadigde vetzuren welke afkomstig zijn van vooral vette vis zoals makreel, zalm en haring. DHA ondersteunen bijvoorbeeld de hersenfunctie en het gezichtsvermogen terwijl EPA weer goed is voor het hart en de stofwisseling. Epa versterkt ook het immuunsysteem.

 

Vrij van Synthetische toevoegingen

De brokken van Carnis bevatten geen geur-, kleur-, en  smaakstoffen. Deze stoffen zijn vaak synthetisch en kunnen schadelijk zijn voor de kat. Aan deze brok zijn ook geen chemische conserveringsmiddelen toegevoegd. Een voorbeeld van chemische conserveringsmiddelen zijn B.H.A. en B.H.T. Van deze stoffen is bewezen dat zij kankerverwekkend zijn. Daarentegen is gebruik gemaakt van natuurlijke conserveringsmiddelen zoals vitamine C en E. Dit zijn tevens belangrijke anti oxidanten.


Samenstelling: 25% verse kalkoen, gedehydreerde kalkoen, erwten, amarant, aardappeleiwit, gevogelte vet, 4% visolie, rijst, gist, 2% cellulose, lijnzaad, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde bietenpulp, mineralen, 0,2% gedroogde cranberry, 0,2% inuline, gedehydreerde groenlipmossel, pompoenmeel, Yucca schidigera extract

Merk droogvoer
Carnis
Leeftijd hond/ kat
Puppy/ kitten
Type brokken
Krokante brok
Kenmerken droogvoer
Graanvrij
Smaak
Gevogelte
Gewicht
1 kilo
Prijs
€10 tot €20

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies