De website www.vitadier.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van VitaDier. Wij vinden het niet leuk als je afbeeldingen of teksten uit onze website kopieert. Het is daarom niet toegestaan om content van de website www.vitadier.nl te vermenigvuldigen en/of openbaar te maken. Dus wees geen copycat!
Commercieel gebruik van onderdelen van deze website is verboden, tenzij je schriftelijke toestemming van VitaDier hebt verkregen.
Alle teksten vallen onder het auteursrecht en mogen niet gekopieerd worden.
Alle afbeeldingen en productbeschrijvingen vallen onder het Copyright© van VitaDier en mogen niet overgenomen worden.

Wij hebben deze site voor jou gemaakt. VitaDier draagt er dan ook zorg voor om de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. Hoewel wij hier veel tijd in steken, bestaat er een mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onvolledig is. VitaDier is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud. Wij behouden ons tevens het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

VitaDier is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door de website of voortvloeiend uit het gebruik van de website.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Vakantie sluiting!!! 


Van 13 maart t/m 22 maart is onze winkel gesloten en worden er ook geen postpakketten verzonden.

Op donderdag 23 maart staan we weer voor jullie klaar.