Exil No Worm Pro Hond 0,5 tot 10 kg
Exil No Worm Pro Hond 0,5 tot 10 kg

Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long-, en zelfs de franse hartwormen bij jouw puppy of kleine hond. Werkzame stof: Milbemycine oxime, Praziquantel. Voor honden van 0,5...

Gewicht   

0,000 KG

€ 10,99
Prijs per Doosje a 4 tabletten

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long-, en zelfs de franse hartwormen bij jouw puppy of kleine hond.

Werkzame stof: Milbemycine oxime, Praziquantel.

Voor honden van 0,5 tot 10 kg.Het belang van ontwormen Om te voorkomen dat jouw ond last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.

Voor pups geldt dat je in week 2, 4, 6, 8, 12 dient te ontwormen. Daarna 1 keer per kwartaal.

Eenvoudige toediening
Gemakkelijk toe te dienen No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden.

Een verpakking No Worm Pro bevat 4 tabletten.

Toedieningswijze
Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 90% van de honden het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering No Worm Pro 0,5 tot 10 kg
0,5 – 1kg ½ tablet
>1 – 5kg 1 tablet
>5 – 10kg 2 tabletten

Een veilig diergeneesmiddel
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Bijsluiter

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.