frama_groene_klei_super_fijn
Frama Groene Klei super fijn
Groene klei zuigt als het ware de afvalstoffen uit de huid en geeft hier mineralen voor af. Groene klei neemt uitscheidingen van de huid en geur op.

Gewicht   

0,500 KG

€ 17,99
Prijs per 500 gram

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Frama Groene klei zuigt als het ware de afvalstoffen uit de huid en geeft hier mineralen voor af. Groene klei neemt uitscheidingen van de huid en geur op. Daarnaast bevordert het de ondersteuning en regeneratie van het huidweefsel. Groene klei kan tevens inwendig gebruikt worden. Het verwijdert lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam van uw dier. Het middel dient oraal ingenomen te worden en het dankt zijn goede werking aan de fijne structuur.
 

Eigenschappen Frama Groene Klei

  • Bevordert de ondersteuning en regeneratie van het huidweefsel
  • Verwijdert lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam
  • Inhoud 500 gram

 

Samenstelling

  • 100% groene klei

 

Gebruiksaanwijzing

  • Hond en kat: Tweemaal daags een half maatschepje
  • Paarden: Tweemaal daags twee maatschepjes. Kuur eventueel op regelmatige basis geven van 7 tot 14 dagen (bijvoorbeeld twee keer per jaar) of alleen als er behoefte is
Dit product is ook humaan te gebruiken:
Uitwendig op dezelfde manier als veterinair.
Inwendig: Een maatschepje leem op een glas, ¾ vol mineraalwater. Gebruik een redelijk dik glas, want soms kan de energie van leem een dun glas doen breken. Gebruik mineraalwater omdat het chloorgehalte van leidingwater de werking van leem verzwakt. Prepareer het leemwater enkele uren vóór het gebruik.

Het drinken van leemwater: Het beste is leemwater vóór en na de nachtrust te drinken. In ieder geval enige tijd vóór of na een maaltijd. Niet geschikt voor kinderen. Wilt u langzaam wennen aan `t drinken van de leem; gebruik dan de eerste week alléén het water wat boven de bezonken leem staat.

 
Merk apotheek
Frama
Toepassing
Huid & vacht
Prijs
€10 tot €20

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies