Ben je niet tevreden over een product? Of is deze stuk? Dat is erg vervelend. Daar gaat we zeker iets aan doen! Op alle geleverde artikelen zijn de garantiebepalingen van de fabrikant van toepassing, voor zover dit fabricage en materiaal fouten betreffen. De fabrieksgarantie is 1 jaar van toepassing. Onder de garantie vallen fabricagefouten, materiaalfouten en stiksels. Zodra een artikel door iemand anders dan VitaDier of leverancier wordt gerepareerd, dan vervalt de garantie. Strass steentjes, ritsen, verkeerd gebruik en slijtage door gebruik vallen niet onder de garantie. Schade als gevolg van geweld van buitenaf (zoals dierentanden, spijkers, schroeven, schuren of trekken) valt niet onder de garantie.

Wij willen dit graag samen met jou oplossen. Neem bij een klacht daarom altijd eerst contact op met de klantenservice (info@vitadier.nl of 0187-75 09 51). Foto's zeggen meer dan woorden! Mail ons je klacht, foto en bestelnummer en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Vanaf 1 november 2022 stoppen wij tijdelijk met onze eigen dinsdag avond bezorgdienst op Goeree Overflakkee. 

Alle producten, behalve diepvriesvoer, kunnen elke werkdag per PostNL worden verzonden.
Vanaf € 50,00 verzenden wij je bestelling GRATIS. 

Voor diepvriesvoer verwelkomen we je graag in onze winkel.