Ben je niet tevreden over een product? Of is deze stuk? Dat is erg vervelend. Daar gaat we zeker iets aan doen! Op alle geleverde artikelen zijn de garantiebepalingen van de fabrikant van toepassing, voor zover dit fabricage en materiaal fouten betreffen. De fabrieksgarantie is 1 jaar van toepassing. Onder de garantie vallen fabricagefouten, materiaalfouten en stiksels. Zodra een artikel door iemand anders dan VitaDier of leverancier wordt gerepareerd, dan vervalt de garantie. Strass steentjes, ritsen, verkeerd gebruik en slijtage door gebruik vallen niet onder de garantie. Schade als gevolg van geweld van buitenaf (zoals dierentanden, spijkers, schroeven, schuren of trekken) valt niet onder de garantie.

Wij willen dit graag samen met jou oplossen. Neem bij een klacht daarom altijd eerst contact op met de klantenservice (info@vitadier.nl of 0187-75 09 51). Foto's zeggen meer dan woorden! Mail ons je klacht, foto en bestelnummer en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Wij genieten van onze welverdiende vakantie van 10 oktober t/m 25 oktober.

De winkel is dan gesloten.
Ook is er geen bezorging en postpakket verzending in deze periode.

Vanaf dinsdag 26 oktober staan we weer voor je klaar.