Honden zijn carnivoren, echte vleeseters. Maar ook vleeseters eten groen. Denk aan de wolf die de maaginhoud eet van zijn prooi. Regelmatig zie je een hond gras eten of andere kruid achtige groene plantjes. De hond heeft dan behoefte aan ingredienten die niet in zijn dagelijkse voeding zitten. Dit is normaal natuurlijk gedrag. Wij hebben om aan de behoeftes van je hond tegemoet te komen een gluten vrije groenten- en kruidenmix die ter aanvulling is op zijn dagelijkse vers vlees maaltijd.

De resultaten:
1. Na ongeveer twee weken kregen de honden een zachtere vacht.
2. Iets minder dan de helft van de honden ging beduidend minder gras eten.
3. Eten van hondenpoep werd in een enkel geval minder.

Je kunt de mix eenvoudig door het voer mengen. Even laten staan zodat het vocht van de gemalen voeding in de groente kan trekken. Geef je hond een ruime eetlepel gedroogde mix per dag per 10 kilo lichaamsgewicht Bij zelf samengestelde voedingen kun je wat van deze mix in een beetje lauwwarm water een minuut of 3 laten wellen en dan toevoegen aan de maaltijd.Weergave:
 


Bezig met laden...

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.