Hartog Voerbox XL
Hartog Voerbox XL

De Hartog Voerbox XL is bij uitstek geschikt als voerbak (60 x 47 x 40 cm.) De Hartog Voerbox XL heeft de volgende voordelen: Geschikt voor alle Hartog ruwvoeders Langzame opname van ruwvoer ...

Gewicht   

10,000 KG

Standaard levertijd

Dit product wordt niet verzonden. Uitsluitend afhalen in de winkel of laten bezorgen door onze eigen dienst binnen ons bezorggebied.

€ 119,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Hartog Voerbox XL is bij uitstek geschikt als voerbak (60 x 47 x 40 cm.)

De Hartog Voerbox XL heeft de volgende voordelen:

  • Geschikt voor alle Hartog ruwvoeders
  • Langzame opname van ruwvoer
  • Verminderen van gedrags- en verteringsproblemen
  • Ideaal voor het geven van krachtvoer

De Hartog Voerbox XL is uitgevoerd met een metalen rek dat constant op het voer rust, waardoor een langzame opname van het ruwvoer wordt gecreëerd. Een paard kan geen grote happen tegelijk nemen, waardoor ca. 1 kg ruwvoer per uur opgenomen kan worden. Het grazen in de weide wordt zo in de stal nagebootst. De Hartog Voerbox XL beschikt over een morsrand, zodat geen voedselverlies optreedt. De Voerbox XL kan gevuld worden met bijv. een hele baal Hartog Compact Gras. Het paard kan de hele dag eten, waardoor een natuurlijke situatie optreedt en gedrags- en verteringsstoornissen worden voorkomen.

De voerbox XL kan ook gebruikt worden voor het geven van krachtvoer. Als u het krachtvoer over het Compact Gras of ander ruwvoer geeft, dan mengt het door elkaar. Hierdoor is uw paard ook uren bezig met zijn krachtvoer en heeft u meer rust tijdens voerbeurten. Daarnaast wordt het krachtvoer beter gekauwd en zal uw paard meer rendement van het krachtvoer hebben.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.