hill_s_scienceplan_adult_small_mini_chicken
Hill's Science Plan Adult 1-6 Small & Mini Kip

Hill'sScience Plan Adult Mini hondenvoer met veel kip, voor volgroeide honden van 1-7 jaar die de voorkeur geven aan kleinere porties.

Gewicht   

1,500 KG

€ 13,99
Prijs per 1,5 kilo

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het recept van Hill's Science Plan Adult Medium met tonijn & rijst is speciaal voor atletische honden ontwikkeld, die aan sport doen of bijzonder actief zijn. De exact aangepaste, uitgebalanceerde voedingsstofcombinatie uit eiwitten, energie, vitaminen en mineralen ondersteunt een krachtige en slanke musculatuur. Bovendien beschikt het premium-compleetvoer over een uitgebalanceerd natrium- en fosforaandeel, zodat de organen niet onnodig worden belast en ook bij hoge belasting vitaal blijven.

De verwerkte eiwitten komen uit hoogwaardige bronnen zoals vis, gevogelte, rijst en soja. Bovendien bevat de lekkere maaltijd een hoog aandeel antioxidanten, waarvan de werkzaamheid klinisch is bewezen. Het kan tegen vrije radicalen beschermen en samen met vitamine E en C evenals bèta-caroteen de weerstand verhogen. Tegelijkertijd zorgen omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Omdat het voer bijzonder licht verteerbaar is, kunnen alle voedingsstoffen goed door het organisme van jouw hond worden opgenomen en verteerd.

Hill´s Adult Advanced Fitness tonijn & rijst in één oogopslag:

  • Compleetvoer voor sportieve, volwassen honden tussen 1 en 6 jaar met een verhoogd activiteitsniveau
  • Bevordert een atletische lichaamsbouw: evenwichtige formule aan eiwitten, energie, mineralen en vitaminen ondersteunt een slanke en krachtige musculatuur
  • Ontlast de organen: gecontroleerd natrium- en fosforgehalte voor vitale organen
  • zeer goed verteerbaar: lichte receptuur, begunstigt de opname van waardevolle voedingsstoffen in het voer
  • Met hoogwaardige eiwitten: uit vis, gevogelte, soja en rijst
  • Sterke weerstand: met vitamine E, bèta-caroteen en klinisch beproefde antioxidanten, die bovendien celbescherming bieden
  • Gezonde huid: inhoudsstoffen zoals omega-3-vetzuren bevorderen de huid- en vachtgezondheid
  • Zonder chemische conserveringsmiddelen: op volledig natuurlijke wijze gestabiliseerd
Merk droogvoer
Hills
Leeftijd hond/ kat
Volwassen
Type brokken
Krokante brok
Smaak
Kip
Gewicht
1,5 kilo
Prijs
€10 tot €20
Anderen bekeken ook
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.