hill_s_maturesenior_7-small_miniature_hondenvoer
Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Mini Kip
Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Mini met droge kip is samengesteld om een goede mobiliteit en gezonde vitale organen te helpen behouden.

Gewicht   

1,500 KG

€ 15,99
Prijs per 1.5 kilo

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hill's Mature/Adult 7+ Small & Miniature hondenvoer is samengesteld voor honden van kleine en zeer kleine rassen van 7 jaar of ouder. Deze brokken zijn speciaal bereid om het immuunsysteem, het gebit en de vitale organen van uw ouder wordende hond te ondersteunen. Het is dan ook gemaakt met natuurlijke ingrediënten en het bevat een toegevoegde hoeveelheid vitaminen, mineralen en antioxidanten. 

Het is klinisch bewezen dat de antioxidanten die Hill's Mature/Adult 7+ Small & Miniature hondenvoer bevat de immuniteit stimuleren. De hoeveelheid mineralen helpen bij het behouden van gezonde vitale organen. Bovendien bevatten deze brokken de stof L-carnitine en hoogwaardige eiwitten. Beide dragen bij aan en spierweefsel en daardoor beweeglijkheid van uw ouder wordende hond. 

Merk droogvoer
Hills
Leeftijd hond/ kat
Volwassen
Type brokken
Krokante brok
Smaak
Kip
Gewicht
1,5 kilo
Prijs
€10 tot €20

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies