Pavo BiotinForte
Pavo BiotinForte

Voor sterke en elastische hoeven.

Gewicht   

3,000 KG

€ 42,99
€ 27,94
Prijs per 3 kilo

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Over Pavo BiotinForte

De buitenkant van een hoef bestaat uit hoorn. Dat is hetzelfde materiaal waar onze nagels van zijn gemaakt. Een gezonde hoorngroei komt van binnenuit, het lichaam heeft daar bouwstoffen voor nodig. Problemen met brokkelhoeven, scheuren of een slechte hoornkwaliteit? Ondersteun je paard met Pavo BiotinForte!
 

De werking van Pavo BiotinForte

Pavo BiotinForte bevat biotine (vitamine B8), koper, zink en essentiële aminozuren, om een optimale hoornkwaliteit te ondersteunen. Uit onderzoek is gebleken dat een juiste combinatie van deze stoffen effectiever is dan alleen een hoge dosis biotine. In Pavo BiotinForte zijn die verhoudingen dan ook precies op elkaar afgestemd, zodat je met één product voor optimale ondersteuning zorgt. Bijkomend voordeel is dat het een positief effect heeft op de vachtkwaliteit, omdat haar van dezelfde bouwstenen wordt gemaakt als hoorn. Je paard gaat er prachtig van glanzen. Bij de vorming en het onderhoud van structuren en bindweefsels in het lichaam waar veel rek op komt en die veel druk moeten kunnen weerstaan, is vitamine B8 nodig. Vandaar dat Pavo BiotinForte ook bouwstoffen biedt voor de gewrichten en bloedvaten. Het bevat geen tarwe en is dus geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor gluten.
 

Belangrijke eigenschappen

  • Compleet hoefverzorgingssupplement
  • Voor sterke en elastische hoeven
  • Ondersteunt optimale hoornkwaliteit
  • Bevat elementaire bouwstoffen voor hoeven en haar
 

Toepassing

  • Voor paarden en pony’s met slechte hoeven
Merk supplement
Pavo
Toepassing
Hoeven
Productvorm
Brokjes
Prijs
€40 tot €50
Anderen bekeken ook
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.