Prins_Procare_Croque_Veterinairy_Diet_Liver_Support
Prins Procare Croque Veterinairy Diet Liver Support 10kg
Natuurlijke krokante dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de leverfunctie

Gewicht   

10,000 KG

€ 61,99
Prijs per 10 kilo

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Leverfalen komt regelmatig voor bij de hond, het kan aangeboren zijn of op latere leeftijd ontstaan. We spreken van leverproblemen wanneer een groot deel van de lever is aangetast, waardoor de lever zijn functies niet meer voldoende kan uitvoeren. Prins ProCare Croque Veterinary Diet Liver Support is een volledige brokvoeding speciaal voor honden met leverfalen. Dit leverdieet bevat licht verteerbare ingrediënten, een laag eiwitgehalte, een hoog energiegehalte en omega-3 vetzuren. Ook zijn er L-carnitine, choline en lecithine extra toegevoegd aan de voeding om de vetstofwisseling te ondersteunen. Een beperkt kopergehalte zorgt voor vermindering van koperstapeling in de lever. Een hond met leverfalen moet de rest van zijn leven een leverdieet krijgen. Vanwege de specifieke eigenschappen is deze voeding ook geschikt voor honden met uraat- en cystinestenen.

Vermindert de vorming van uraat- en cystinestenen
Laag eiwitgehalte en geselecteerde eiwitbronnen (met een laag purinegehalte, zoals maïsgluten) helpen bij de vermindering van uraat- en cystinesteenvorming.

Ondersteunt de vetstofwisseling
L-carnitine, choline en lecithine ondersteunen de vetstofwisseling bij een hond met leverfalen.

Aangepast energiegehalte
Door een verminderde eetlust kunnen honden met leverproblemen te maken hebben met gewichtsverlies. Een aangepast energiegehalte zorgt voor een smakelijke voeding en draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht.

Samenstelling: Mais, rijst, dierlijk eiwitextract, dierlijke vetten (gevogelte), gerst, maïsgluten, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, dicalciumfosfaat, lijnzaadolie, inuline, kaliumchloride, cholinechloride (0,25%).

 
Analyse  
Vocht 8,0%
Ruw eiwit 18,0%
Ruw vet 16,0%
Essentiële vetzuren 4,3%
Ruwe as 3,2%
Ruwe celstof 2,5%
 
Mineralen  
Calcium 0,6%
Fosfor 0,6%
Kalium 0,6%
Magnesium 0,1%
Choline 0,2%
Chloride 0,2%
Natrium 0,1%
Koper 0,0008%
Zwavel 0,2%
Zwavelhoudende aminozuren 0,6%
 
Energiewaarde  
4252 kcal/kg

Aanvullende informatie dieetvoeding: ProCare Croque Veterinary Diet LIVER SUPPORT is speciaal geschikt voor volwassen honden ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie. Bijzonder voedingsdoel: ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie ook geschikt voor vermindering van uraatsteen- en cystinesteenvorming en vermindering van koperstapeling in de lever. Essentiële voedingskenmerken: hoogwaardige eiwitten, laag eiwitgehalte, hoog gehalte aan goed verteerbare koolhydraten en hoog gehalte aan essentiële vetzuren. Laag purinegehalte, matig gehalte aan zwavelhoudende aminozuren en urinealkaliserende eigenschappen, beperkt kopergehalte. Contra-indicaties: pups, drachtige of zogende teven, langdurig voeren zonder controle van een dierenarts. Aanbevolen gebruiksduur: voor ondersteuning van de leverfuncties bij chronische leverinsufficiëntie aanvankelijk ten hoogste vier maanden. Bij de vermindering van cystinesteenvorming en koperstapeling in de lever aanvankelijk ten hoogste 6 maanden. Bij vermindering van uraatsteenvorming ten hoogste zes maanden, maar levenslang bij blijvende verstoring van de urinezuurmetabolisme. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.
 
Merk droogvoer
Prins
Leeftijd hond/ kat
Alle leeftijden
Type brokken
Veterinaire dieet voeding
Aandoening
Lever
Gewicht
10 kilo
Prijs
€60 tot €70

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Vanaf 1 november stoppen wij met onze eigen dinsdag avond bezorgdienst op Goeree Overflakkee. 

Alle producten, behalve diepvriesvoer, kunnen tegen hetzelfde bezorgtarief elke werkdag per PostNL worden verzonden.

Voor diepvriesvoer verwelkomen we je graag in onze winkel.