VitalCare Veterinary Diet Hypoallergenic Moderate Calorie is speciaal geschikt voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. Dit dieet bevat één dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid. De voeding helpt katten met een lagere energiebehoefte, zoals gacastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht, op een gezond gewicht te houden.


Goede darmflora
Voedingsvezels als mannan-oligosaccharide (MOS) en fructo-oligosaccharide (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora.

Hypoallergeen
Geselecteerde eiwitbronnen als garnalen en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie.

Optimale gewichtscontrole
Verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte, zoals gecastreerde katten of katten met neiging tot overgewicht.


 

Analyse  
Vocht 9,0%
Ruw eiwit 27,0%
Ruw vet 16,0%
Ruwe as 7,0%
Ruwe celstof 2,5%
Koolhydraten 38,5%
Essentiële vetzuren 4,0%
   
 
Mineralen  
Calcium 0,9%
Fosfor 0,8%
Kalium 0,8%
Magnesium 0,1%
Natrium 0,5%
   
 
Energiewaarde  
4060 kcal/kg  

Samenstelling: Rijst, gedehydreerde garnalen (16%), aardappeleiwit (16%), dierlijk vet (gevogelte, rund), gedroogde bietenpulp, gedroogde appel, zalmolie (2.5%), gehydrolyseerde kippenlever, mineralen (kaliumchloride, monocalciumfosfaat), mannan-oligosaccharide (MOS)(0.5%), inuline (bron van FOS) (0.5%)


Verkrijgbaar in: 
1,5 kg
5 kg