pro_vet_anti_parasits
Pro-Vet Anti Parasits
Werkt preventief tegen vlooien, luizen teken en wormen

Gewicht   

0,150 KG

€ 4,99
Prijs per 150 gram

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

100% NATUURLIJK PRODUKT
  • Werkt preventief tegen vlooien, luizen, teken en wormen
  • Helpt hart en bloedvaten
  • Verlaagd het cholesterolgehalte


Ingrediënten: gedroogde wei, tarwe zetmeel, dextrose, gedroogde melk gist extract, zeewier, biergist, alliine, allicine, kruiden mengel, wortel.
Toevoegingen/kg: vitamine B1 0.08%, vitamine B2 0.11%, vitamine B3 0.59%, vitamine B6 0.06%, vitamine B12 0.71%, vitamine A 9.474IE, vitamine D3 1.053IE, vitamine E 7mg.
Analyse: ruw eiwit 11%, ruw vet 7.1%, ruw as 2.9%, ruwe celstof 3.5%, vocht 7%.
Dagelijkse consumptie: min. 2-3 tabletten per dag per 10kg van de lichaamsgewicht, regelmatig. Een verhoogde inname zal geen negatieve bijwerkingen veroorzaken.
Geproduceerd en verpakt in Holland.
Bij voorkeur te gebruiken voor: zie verpakking. Droog en koel bewaren.
Netto gewicht: 150gr.
Inhoud: ±100 tabletten.

Werkzame bestanddelen:

ALIÏNE EN ALLICINE

Wei Pastillen "Anti Parasites" van PRO-VET zijn antiparasitaire preparaten die beschouwd worden als een 100% natuurlijk en efficiënt middel tegen luizen, vlooien, mijten en ingewandswormen.
 

Specifieke therapeutische werking.

"Anti Parasites" Wei Pastillen in hoge concentraties terugvinden in de samenstelling van aliïne en fermenten van de allinaze groep. In aliïne is het aminozuur zeer belangrijk, en het ligt aan de basis van de productie van de actieve stof – allicine. De transformatie van aliïne naar alicine is mogelijk dankzij het allinaze ferment, en dat vindt plaats tijdens het fusieproces van aliïne en allinaze. Tijdens het fijnmalen van de knoflook vindt er een chemische reactie plaats waardoor de biologische actieve stof allicine gevormd wordt. Allicine wordt gebruikt op het niveau van de molecule en is het belangrijkste biologische actieve element in knoflook. Aliïne en allinaze vindt men terug in de knoflookbol. Fermenten van de allinaze groep bevinden zich in het membraan van de knoflookbol, en alinine in de knoflookbol zelf. Allicine blokkeert bepaalde fermentgroepen waardoor het een soort van natuurlijk wapen is tegen infecties. Het blokkeert ook de belangrijkste componenten van sommige fermenten die deelnemen aan de synthese van cholesterol, zodat het op een natuurlijke wijze het cardiovasculaire systeem kan ondersteunen.
Het dagelijks toedienen van Wei Pastillen "Anti Parasites" van PRO-VET aan uw dieren vermindert het risico op kanker en cardiovasculaire aandoeningen. Dankzij de hoge concentratie aan aliïne an allicine hebben de Wei Pastillen "Anti Parasites" van PRO-VET bovendien een sterk antibacterieel, antiviraal en antischimmel effect; het zuivert de aderen, en het helpt bij atherosclerose; het verbetert de bloedcirculatie, vermindert het aantal vetten (triglyceriden) en de cholesterol in het bloed, het versterkt de immuniteit van het organisme, en het geneest tot slot huidziektes, alsook schimmel enz.

 

ZEEWIER(GROEN ZEEGRAS)

Er bestaan drie soorten zeegras: bruin, rood en groen. De chemische samenstelling van
iedere soort is verschillend. Wei Pastillen van PRO-VET bevatten groen zeegras uit IJsland.

Specifieke therapeutische werking.

De belangrijkste eigenschap van dit groene zeegras is het hoge proteïnegehalte – 40-45%, daarnaast bevat het ook bicarboxylzuren, alanine, alginine en leipine. Groen zeegras bevat 30-35% koolhydraten en 10% lipiden; er zijn ook veel zink, koper, ijzer, kobalt en andere stoffen aanwezig in het zeegras. Daarom twijfelt men niet aan de hoge voedingswaarde van groen zeegras. Groen zeegras bevat veel vitamines (vooral uit de B-groep), micro- en macro-elementen. Het zeegras kan elementen opslaan die in het omringende water erg schaars zijn. Groen zeegras bevat een groot aantal biologische actieve stoffen: meervoudig onverzadigde vetzuren, chlorofylderivaten, polysacchariden, fucoidan, glucan, pectine, alginezuur, plantaardige sterolen, carotenoïden. Het bevat vooral veel jodium dat zeer belangrijk is voor het goed functioneren van de schildklier. Zeewier is heilzaam voor een elastische, gladde en gezonde huid. Zeewier is een rijke natuurlijke bron van veel mineralen en sporenelementen het stimuleert de stofwisseling en geeft vitaliteit.

 

BIERGIST

Biergist (bron van mannan-oligosacchariden) prebiotic is al lang gangbaar in de volksgeneeskunde. Men heeft reeds bewezen dat gist goed verwerkt wordt in het spijsverteringskanaal, zonder abdominale zwellingen of een stoornis van de darmfunctie tot gevolg. De consumptie van gist verbetert de secretoire functie van de maag. Andere effecten omvatten ook de algemene verbetering van de gezondheid en de eetlust, de normalisatie van het gewicht, de verhoging van de hoeveelheid maagsap en een algemene verbetering van de kwaliteit van het maagzuur. De goede combinatie van proteïnen en vitamines uit de B-groep in gist verbetert het metabolismeproces in de organen enerzijds, en de assimileerbaarheid van voedingsproteïnen anderzijds. Dankzij de biergist stijgt het aantal witte en rode bloedcellen, wordt de eetlust hersteld, nemen de problemen met weefselvoeding af en stabiliseert de kaalheid.

Merk apotheek
Pro Vet
Toepassing
Vlooien & teken
Prijs
Tot €5

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Vanaf 1 november 2022 stoppen wij tijdelijk met onze eigen dinsdag avond bezorgdienst op Goeree Overflakkee. 

Alle producten, behalve diepvriesvoer, kunnen elke werkdag per PostNL worden verzonden.
Vanaf € 50,00 verzenden wij je bestelling GRATIS. 

Voor diepvriesvoer verwelkomen we je graag in onze winkel.