royal_canin_maxi_puppy
Royal Canin Maxi Puppy

Volwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden (grote rassen, 26 - 45 kg) tot en met de 15e maand.

Gewicht   

4,000 KG

€ 26,99
Prijs per 4 kilo

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Volwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden (grote rassen, 26 - 45 kg) tot en met de 15e maand, met LIP-eiwitten en Acti Flora voor een evenwichtige spijsvertering.

Tijdens de lange groeifase van grote honden wordt het gewicht van de hond 100 x zo veel. Als ze te snel groeien kan dit resulteren in schade aan de botopbouw. Voor een harmonische groei is het belangrijk, een uitgebalanceerd en energie-gereduceerd voer te geven. Het gewicht moet regelmatig gecontroleerd worden.

Maxi Junior is speciaal voor grote honden tijdens de groeifase.
* harmonische groei: een passende verhouding van het eiwit-/energiegehalte en een evenwichtige inname van calcium en fosfor ter ondersteuning van een goede bot- en spieropbouw
* Gezondheid van de gewrichten: glucosamine en chondroïtinesulfaat ondersteunen samen met EPA & DHA de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten van de pup op jonge leeftijd
* versterking van het immuunsysteem: een exclusief antioxidantencomplex (taurine, luteïne, vitamine C en E) en mannan-oligosachariden helpt om de natuurlijke weerstand te versterken
* Acti Flora: ondersteunt een evenwichtige darmflora en beschermt het darmslijmvlies door het gebruik van prebiotica, zoals suikerbietenpulp en fructo- en mannan-oligosachariden, psyllium helpt bij de spijsvertering

De spijsvertering bij honden van grote rassen is, met name in de groeifase, zeer kwetsbaar. Door het gebruik van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen is Royal Canin erin geslaagd om de verteerbaarheid van Royal Canin Maxi Junior 32 opnieuw te verbeteren.

Door het gebruik van LIP-eiwitten wordt er voor een gegarandeerde eiwitverteerbaarheid van minstens 95% gezorgd. Het label L.I.P. is een teken van kwaliteit.
Het staat voor speciaal uitgekozen, licht verteerbare eiwitten met een hoge biologische waarde voor een optimale vertering.
Merk droogvoer
Royal Canin
Leeftijd hond/ kat
Puppy/ kitten
Type brokken
Krokante brok
Smaak
Kip
Gewicht
4 kilo
Prijs
€20 tot €30

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Wij genieten van onze welverdiende vakantie van 10 oktober t/m 25 oktober.

De winkel is dan gesloten.
Ook is er geen bezorging en postpakket verzending in deze periode.

Vanaf dinsdag 26 oktober staan we weer voor je klaar.