royal_canin_medium_adult_25
Royal Canin Medium Adult 25
Royal Canin Medium Adult 25 hondenvoer voor volgroeide honden van middelgrote rassen (11 - 25 kg) vanaf 12 maanden tot het 7e levensjaar.

Gewicht   

4,000 KG

€ 25,99
Prijs per 4 kilo

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Royal Canin Medium Adult 25 hondenvoer voor volgroeide honden van middelgrote rassen (11 - 25 kg) vanaf 12 maanden tot het 7e levensjaar, voor sterke afweerkrachten en optimale verteringszekerheid.

Middelgrote honden zijn vaak robuuster en beweeglijker dan andere honden. Ze hebben een breed activiteitenspecktrum, van zeer rustige familiehond tot meer prestatiegerichte hond. De familiehond neigt tot overgewicht en heeft een gecontroleerde voedingsstoftoevoer nodig. De middelgrote prestatiegerichte honden (jagen, rennen, agility, etc) hebben een hogere energiebehoefte, het struinen in struiken en water, etc. vraagt om een bijzondere bescherming van huid en vacht.

Middelgrote honden die veel buiten zijn worden daarnaast aan een groter infectierisico blootgesteld en hebben derhalve goede afweerkrachten nodig.

Royal Canin Medium Adult 25 hondendroogvoer is speciaal op deze bijzonderheden van volgroeide honden van middelgrote rassen (11 - 25 kg) vanaf 12 maanden afgestemd:
* Ideaalgewicht behouden: een gecontroleerde, gematigde energietoevoer vergemakkelijkt het behouden van het ideaalgewicht
* Optimale verteringszekerheid: makkelijk verteerbare proteïnen en een uitgebalanceerd aandeel aan voedingsvezels kunnen de voedingsopname van het organisme ondersteunen en de darmwerking reguleren
* Hoge acceptatie: speciaal geselecteerde voedingsstoffen, een aangepaste brokgrootte, -vorm en -structuur zorgen voor hoge acceptatie
Doel bij de voeding van middelgrote honden zou de allerbeste ondersteuning voor het immuunsysteem moeten zijn. Royal Canin Medium Adult 25 hondenvoer draagt daartoe bij:
* Mannan-oligosaccharide kunnen ziekmakende kiemen binden en de lokale afweerkrachten in de darm versterken
* Essentiële omega 3-vetzuren hebben een ontstekingsremmende werking
* Vitamine C en E ondersteunen de neutralisatie van vrije radicalen en beschermen de celmembranen van lichaamseigen cellen
Merk droogvoer
Royal Canin
Leeftijd hond/ kat
Volwassen
Type brokken
Krokante brok
Smaak
Kip
Gewicht
4 kilo
Prijs
€20 tot €30

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies