Woefstock
Woefstock
Reviews | Review toevoegen

De Woefstock is de natuurlijke kluif voor je hond, die niet splintert. En dat betekent veel kauwplezier. De kluif is gemaakt van koffieboomhout.

€ 10,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kauwen (of kluiven) op botten is heel belangrijk voor honden. Het is uitstekende gebitsverzorging, maar het zorgt ook voor een aangenaam gevoel. Door het kauwen maken de hersenen namelijk het geluk stofje endorfine aan. Maar onze honden kauwen tegenwoordig niet meer zo heel veel op echte botten. En boomtakken is ook niet alles. De Woefstock is één van de beste alternatieven.

Bijzonder aan de Woefstock:

  • Gemaakt van koffieboom hout
  • Splintert moeilijk
  • Gaat lang mee
  • Wordt geleidelijk kleiner
  • Vrij van calorieën, cafeïne en chemische en synthetische middelen
  • Het is milieu- en sociaalvriendelijk

De Woefstock is van koffieboom hout. Sterk, maar tegelijkertijd zachter dan hertengewei-botten. De kluif splintert moeilijk door de dichte celstructuur en als het splintert worden het vezels die de darmen ook nog eens extra aan het werk zetten. Het is niet scherp of schadelijk voor de darmen.
 

Milieu- en sociaalvriendelijk

Het koffieboomhout komt uit Vietnam, waar boeren in het natte seizoen extra inkomsten met de kluif verdienen. Ze geven hiermee het hout direct een tweede leven, want anders wordt het verbrand. De Woefstock is daarmee een milieu- en sociaalvriendelijke kluif.  
 

Welke woefstock voor mijn hond?

De Woefstock is er in 3 verschillende maten:


Tips bij het voeren:

  • Mocht je hond niet aan de woefstock willen kluiven, leg de kluif dan een paar dagen buiten. Het vocht van de nacht trekt in het hout en dat komt de geur en smaak ten goede.
  • Is de woefstock zo klein dat de hond deze zou kunnen inslikken, vervang de kluif dan voor een nieuwe.

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.